- ago
When "Run Now" is run on a strategy that is activated in the SM, and you are using a DataSet with dozens of symbols, the system now generates an alert sound multiple times, possibly on each signal in the DataSet, instead of alerting after processing all symbols if there are any signals. If the strategy is not activated in the SM, "Run Now" behaves normally.
0
91
7 Answers

Reply

Bookmark

Sort
- ago
#1
Anyone able to duplicate this?
0
Cone7
- ago
#2
I could not. I tried when you first posted and just tried again. Maybe we're missing something in the initial conditions? Here's how I did it -

1. Activated a Daily strategy that is guaranteed to create a Signal for every symbol
2. Right-Click Run Now.

30 Signals generated, but only one Alert sound.
0
- ago
#3
Perhaps we can do another Zoom call to see the issue?
0
- ago
#4
QUOTE:
Maybe we're missing something in the initial conditions?

Not sure. Specifically, here's how I can demonstrate.
1. With no strategies activated, and current workspace saved, restart WL8
2. Activate a strategy known to generate multiple signals
3. Strategy runs successfully following activation (only one audio alert)
4. When completed, use Run Now on same strategy that just completed. Issues multiple audio alerts. Takes a very long time to complete. Looks like it's reloading every symbol based on log. This behavior will repeat each time you Run Now again.
0
- ago
#5
QUOTE:
Perhaps we can do another Zoom call to see the issue?

Unless my additional info above helps you to reproduce it, that sounds like a good idea. I am able to reproduce it consistently with the steps above.
0
- ago
#6
OK can you write us at support@wealth-lab.com to schedule the call?
0
Cone7
- ago
#7
I was able to duplicate it with that procedure. The trick is to:
1. Activate
2. let it complete a scheduled run., and then
3. Run Now
0

Reply

Bookmark

Sort