- ago
Blocks: Entering "consecutive down greater than or equal to 1" leads to an error on the basic scorecard.

No performance values are output, although the number of trades is displayed. See the screenshot, please.

The problem should also be related to the data range "all data". If I only enter 10 years of data range, then it is correct.


0
680
Solved
8 Replies

Reply

Bookmark

Sort
- ago
#2
The Performance report looks good. So what's the problem?
0
- ago
#3
The "-" at APR
0
- ago
#4
OK thanks, I've renamed the confusing topic title: "Blocks Problem: 'Consecutive down greater than' & Data Range" to a new one that summarizes the issue.

Nevertheless I cannot reproduce this - can you also indicate the Strategy Settings?
0
Glitch8
 ( 9.56% )
- ago
#5
You blew up the account with this backtest, Profit is less than -100%. So you're worried that APR is not reported??
1
Best Answer
- ago
#6
I can't reproduce it now either ... maybe it was due to a data error.

I had created a new data set with just a single symbol (AAPL). Initially there were problems with some (but not all) backtests.

There were also errors in the Profiler indicator. WL did not load the AAPL data. I have now deleted and recreated the dataset - now it works (so far).

If there is an error again, I will send the settings.

Thank you for your help, Eugene.
1
- ago
#7
@ Glitch: I didn't even notice this - that's true. You are right! And also this is not true because the -100% must be an error.

I think there was a data error here - see my previous post. Thanks!
1
Glitch8
 ( 9.56% )
- ago
#8
It was commission, look at the report. You paid 173K in commissions! You must have changed your commission setting between runs.
1

Reply

Bookmark

Sort